1524346.jpg

Tätä teen todella usein, varsinkin näin sunnuntaisin tai kun kotona ehtii vain käydä kääntymässä ja äiti haluaa tehdä liharuokaa muulle porukalle. Helppoa, nopeaa ja hyvää. Ei kai ruoan aina tarvitse olla sen kummempaa. Ja nyt kun vielä on vähän tylsää niin voin tätä blogiakin kirjoitella.

Tarvitset:

n. 2 rkl rypsiöljyä
1 sipuli reiluina suikaleina
½-1 porkkana suikaleina/raastettuna
2 munaa
loraus ruokakermaa
mustapippuria
oreganoa
basilikaa
rakuunaa

Valmistus:

Paista kasvikset öljyssä pehmeiksi ja mausta. Riko munien rakenne lasissa ja lisää ruokakermatilkka(,jos haluat). Kaada munaseos pannulle kasvisten päälle ja tasoittele jos munaseos ei mene tasaisesti joka puolelle. Tällä kertaa silppusin vielä päälle ruohosipulia. Kypsennä munakas miedolla lämmällä kannen alla kunnes se on kokonaan hyytynyt. Salaattia ja leivänpala lisäksi :)