...puhaltavat pohjoisesta

Maikkimaan leipuri on muuttunut Maikkimaaksi. Uusi kaupunki, koulu ja koti, uudet kaverit ja kaikki se mitä tänä vuonna onkaan tapahtunut rohkaisivat ottamaan uuden askeleen myös blogimaailmassa. Leipomusten lisäksi on niin paljon asioita, uusia asioita!, joista pidän ja jotka haluan siksi tallettaa bittiavaruuteen(tai siis Ö_ö). Ja saattaa syynä olla sekin että life style-blogi on nyt se juttu ja jäin hommaan koukkuun samoin kuin puolitoista vuotta sitten koukutuin leivontablogaamiseen.

Hetken mietin myös toisen blogin aloittamista mutta päätin ensin kokeilla näin. Ja koska uudet jutut ottavat aikaa leipomiselta niin miksi ei sitten korvaisi muutamaa reseptiä vaikkapa paidan-tuunaus-kuvilla tai lapasten ohjeella. Ja jos alkaa mennä liian sekavaksi, niin lupaan kyllä sen toisen blogin askarrella.

Mutta muutos on hidas prosessi, samoin kuin MUUTTO, joka mulla on edessä kuun vaihteessa. Kuulumisiin siis, muutos on käynnissä!

mau <3

1255875483_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

PS.

Mausteinen sunnuntaikahvi:

  • Tummapaahtoista kahvia(esim. Calssic Reko)
  • kanelitanko
  • kardemummaa
  • maustepippureita

Laita mausteet kahvinpurujen joukoon ja keitä. Lämmitä maito ja vaahdota se(onnistuu sauvasekoittimella jos maidonvaahdotin uupuu). Päälle kanelia ja ripaus sokeria <3). Muista ottaa kanelitanko pois suodattimesta ja pestä se seuraavaa sunnuntaita varten <: