Vegaaniset muffinssit 12 kpl
Taikina:
2 dl soijajogurttia
3 dl tomusokeria (tai 2dl tavallista)
100 g vegaanista margariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniliinisokeria
Päälle:
Reilusti vadelmia ja mustikoita
(Marjat voi myös sekoittaa taikinaan)
Valmistus:
Laita muffinssivuokaan muffinssipaperit ja lusikoi taikina tasaisesti vuokiin. Ripottele päälle reilusti marjoja ja halutessasi hieman sokeria.
Paista 200 asteisessa uunissa kypsiksi. En muistanut katsoa kelloa mutta kokeilin tikulla kypsyyttä kun uunista alkoi nousta herkullisia tuoksuja. Monesti nenä paljastaa kun leivonnainen alkaa olla kypsä, sillä silloin se alkaa tuoksua voimakkaammin :). Noin 20 minuuttia sanoisin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.