Pohjana käytin kääretorttutaikinaa, joskin ilman perunajauhoja (en suosittele :P). Hyvän makuista tuli, mutta huonosti koossapysyvää. Tässä siis miten se olisi pitänyt tehdä :)
pohjasta tuli aivan turhan höttöinen.
Pohja:
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
Täyte:
1 prk flora vispiä vaahdotettuna
ripaus vaniljakreemijauhetta
4 palaa Fazer Omarsuklaata hienona ruoheena
1 prk mangopilttiä
Kostutus:
n ½ dl vaniljamaitoa
Kuorrutus ja kreemi:
50 g margariinia
1/4 tl vaniljasokeria
n. 2 dl tomusokeria
1 tl maitoa
marsipaania jasokerimassaa sekaisin
pastaelintarvikeväriä(Wilton)
Leikkaa pohjasta sopivan kokoisia paloja ja kostuta sekä täytä aina vuoron perään kunnes kakku on tarpeeksi korkea. Kääri kakku kelmuun ja laita se kylmään jähmettymään.
Sekoita kreemiä varten rasva ja sokerit tasaiseksi ja lisää lopuski maito.
Leikkaa kakku haluttuun muotoon, sivele se kreemillä ja koristele marsipaanisokerimassaseoksella ja pastaväreillä maalaten.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.