Pahoittelen kamalaa kuvaa, parempaa tulossa kyllä :)
Pohja:
n. 175g vegaanista margariinia (esim. keiju laktoositon)
n. 3,5 dl vehnäjauhoja
n. 1,5 dl tummaa soijarouhetta
1 tl yrttisuolaa
tilkka kylmää vettä
Täyte:
2 pss pinaattia (pirkka, pakaste)
1 pkt pehmeää tofua
ripaus valkopippuria
muskottipähkinää ja suolaa maun mukaan
Valmistus:
Sulata mikrossa pinaatti ja valuta liika vesi pois. Lisää sekaan käsin tai puuhaarukalla pehmeä tofu ja sekoita tasaiseksi. Mausta.
Painele taikina piirakkavuoan reunoille ja pohjalle tasaisesti. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita. Paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min, kunnes reunat saavat hieman väriä/ovat rapeat.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.