5 munan suklaakakkupohja lasitekniikalla (munat lasiin, saman verran sokeria, saman verran jauhoja)
Täyte ja pursotukset:
5 dl Flora Vispiä (20% hyla)
200g appelsiinituorejuustoa (Pirkka kevyt)
ripaus vaniljakreemijauhetta
vaniljasokeria + hienoa sokeria amun mukaan (olisiko n. 4 tl yhteensä)
tippa punaista elintarvikeväriä
Välissä myös: 1 dl omenasosetta ja 200g pakastemarjasekoitusta sulatettuna ja haarukalla survottuna
Kostutus: vaniljamaito (hyvää saa kun laittaa vispikerma purkkiin tilkan vettä, ravistelee hetken ja kaataa lasiin sekä lisää tietty vaniljasokeria. Näin ei tarvitse ostaa esim. hylamaitoa erikseen)
Kreemiin käytin 50g margariinia, tomusokeria n. 3 dl ja ½ rkl kylmää vettä.
Koristeet ja kakun päälliosa marsipaanista.
Onnea <3
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.